This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Modern Kitchen Sanctuary

HomeInterior DesignModern Kitchen Sanctuary

About the Project

This project entailed converting a 150-year church into a family home.

The right-hand wall of the kitchen is comprised of shallow pantries to achieve maximum storage with exceptional accessibility and centuate the height of the kitchen area.

In order to avoid cutting GPO’s and isolating switches into the Caesar Stone “Statuario Nuvo” splash back we constructed 50mm wide panels for cable voids and balanced these with 50mm fillers at each end of the cabinet run.
Low profile task lights and cables routed into the matching Lamiwood “Blackened Linewood” under panels are positioned forward for maximum light were required.

The selection of Colour Panel “New Stainless Steel” in a velour finish on the shallow pantries and broom sides of the kitchen gives a subtle end note to the more dramatic “Blackened Linewood” of the central cabinets and island. This also adds to the impactful balance achieved with the pendant and racked ceilings sky lights.

We have created a masterpiece of modern utilitarianism with a classic look befitting the rebirth of a grand old building.

Year

2017

Location

CENTRAL COAST, AUSTRALIA
FacebookLinkedInTwitterCopy Link